Angélique Spaan

Even voorstellen

Mijn naam is Angélique Spaan. Ik ben getrouwd en woon in het gezellige Harderwijk, samen met mijn man, hond en 2 katten.

Mijn voorliefde voor fotograferen en reizen heeft mij veel in contact gebracht met andere culturen die dicht bij de natuur staan. Daar kan ik enorm van genieten, ik word er heel blij van. In onze huidige wereld lijken we steeds verder te vervreemden van de natuur. Dit besef heeft een sturende werking gehad op mijn loopbaan. 

Na vele jaren in de automatisering te hebben gewerkt, ben ik weer gaan studeren. Allereerst natuurgeneeskunde, gevolgd door homeopathie en orthomoleculaire geneeswijzen. 

Een metafoor, verwijzend naar de naam van mijn praktijk Tolhuis2, is hoe je moet omgaan met jouw huis. Deze moet onderhouden worden om duurzaam bestand te zijn tegen de invloeden van buitenaf. Je huis zal zo nu en dan geverfd moeten worden. Maar dan wel met de juiste grondverf en uiteindelijke dekkende beits, die samen een duurzame oplossing vormen. Dit geldt uiteraard ook voor jouw lijf en daar help ik je graag bij. 

Mijn kennis en kunde zet ik graag in om jou te helpen met jouw individuele wensen en doelen. Omdat ieder mens uniek is, is elk stappenplan dat we samen uitwerken ook uniek.