Cursussen en workshops

Cursus Helpen met Homeopathie


Een schat aan informatie in 1 dag!

Na deze cursus weet je namelijk hoe je veel voorkomende ongelukjes en acute situaties zelf kunt behandelen.

Denk bijvoorbeeld aan een wespensteek, misselijkheid of darmklachten, stijve of pijnlijke spieren en gewrichten of wat te doen wanneer het zomaar in je rug schiet. Dit zijn de situaties waarbij homeopathie jou heel goed kan helpen, maar je niet direct bij mij op consult hoeft te komen, zolang je maar weet wat je doet.

Om alle kennis die je opdoet ook daadwerkelijk in de praktijk te kunnen brengen, ontvang je een homeopatische set met alle EHBO middelen én een uitgebreid naslagwerk.

Kort samengevat: 

Wil jij zelf jouw eigen huis-, tuin- en keukenklachten kunnen behandelen? 
Wil jij dit ook voor jouw gezin en jouw dierbaren kunnen doen? 

En wil jij voortaan snel en doeltreffende van je klachten af? Meld je dan nu aan.

Inclusief

  • Uitgebreid naslagwerk en powerpoint presentatie
  • Koffie en thee

Wat jij na deze cursus zelf kunt behandelen: 

Vallen en stoten
Wondjes of brandwonden
Insectenbeten of -steken
Koorts, griep of verkoudheid
Pijnlijke spieren en gewrichten
Buikpijn, maag- en darmklachten
Oorpijn en oorontstekingen
Oogklachten
Reisziekte


Praktische informatie

Data:
Zaterdag, 2 september 2023, van 09.30 tot 17.00 uur. 
Zaterdag, 7 oktober 2023, van 09.30 tot 17.00 uur.
Zaterdag, 4 november 2023, van 09.30 tot 17.00 uur.

Alle dagen zijn zowel op locatie als online, via Zoom, te volgen. 


Locatie: Tolweg 2 in Ermelo

Kosten: € 97,– 

 

Ben je tijdens of na de cursus enthousiast geworden en wil je je eigen EHBO doosje, met 37 middelen en een flesje Hypercal, aanschaffen? Dat kan! De kosten hiervan bedragen € 59,–.


Reviews

–  Miranda – 
Dank je wel voor de interessante training en je hulp erna! Heel praktisch, verrassend en veelomvattend. Niet alle kwartjes zijn gevallen maar de stukken die voor mij interessant zijn, ga ik m.b.v. de syllabus allemaal nog doornemen. Het was ook een echte eyeopener want ik had geen idee dat je zoveel kwalen eerst kan aanpakken met homeopathie.

– Cindy – 
Angelique heeft bij ons op kantoor een incompanytraining Homeopathie 2.0 verzorgd. Een hele leuke en leerzame training waar iedereen wat aan heeft. De korrels zijn in heel veel situaties te gebruiken, zelfs mijn sceptische thuisfront is inmiddels overtuigd. Bedankt Angelique!

– Sigrid – 
Samen met collega’s hebben wij de cursus bij Angelique gevolgd. In 3 dagdelen kom je ontzettend veel te weten over de (vele) verschillende soorten korrels. Zeker een aanrader om laagdrempelig kennis te maken met homeopathie!

– Nadia –
De training bestond uit 3 delen, waarbij je kennismaakt met de basis van homeopathie. Je leert over het gebruik en het toepassen bij eerste hulp. Angelique vertelt op een prettige manier over het gebruik van de middelen en geeft praktische voorbeelden. Het was een leuke en leerzame kennismaking met homeopathie.

– Patricia –
In 3 sessies heb ik samen met collegás de training Helpen met Homeopathie 2.0 gevolgd. Het was een leerzame training waarbij je op een leuke manier kennismaakt met homeopathie. We hopen natuurlijk dat het niet te veel nodig zal zijn, maar ik weet zeker dat we het EHBO doosje dat we mee hebben gekregen zullen gaan gebruiken.

 

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor de workshop / cursus
Geef je naam op
Geef je achternaam op
Geef je telefoonnummer op
Voer je bericht in
Voer een antwoord in


Er zijn enkele fouten die moeten worden verholpen
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te gebruiken om informatie over de cursus te verstrekken. Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor bovenstaande doeleinden en zullen niet aan derden worden doorgestuurd.