Duurzame energie

In het traject “Duurzame energie” help ik jou met het opbouwen van jouw energie. Aan bod komen ten eerste voeding en leefstijl, vervolgens kijken we ook naar zingeving. We doorlopen samen de verschillende fases, zowel in het Tolhuis2, als buiten in de natuur.

Op bezoek in mijn huis en onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we alle ins en outs. En misschien worden het wel
2 kopjes, want we gaan namelijk wel echt aan het werk!

Met alle adviezen ga je vervolgens zelf actief aan de slag. Na 3 maanden weet jij hoe je energie kunt opwekken en het kunt behouden.

Kortom, duurzame energie!

3 Maanden aan de slag voor duurzame energie

 • Uitgebreide intake (2 uur)
  Allereerst gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw (vermoeidheids)klachten. Er is alle ruimte om jouw specifieke vragen uitgebreid te beantwoorden. Aan de hand van deze intake stellen we vervolgens samen een individueel stappenplan voor je op, bestaande uit een combinatie van coaching, homeopathie, voeding en leefstijladvies.

 • Kijkje in de keuken
  We gaan actief aan de slag met jouw voeding, zodat je een helder beeld krijgt welke gezonde keuzes er echt bij jou passen.

 • Inspanning tegenover ontspanning
  Samen onderzoeken we waar de energie weglekt en welke oplossingen hiervoor zijn.

 • Na de intake, elke 2 weken een sessie van 1 uur

 • Tussen de sessies door hebben we bovendien contact via de mail of whatsapp 

Voor wie is dit traject geschikt?

 • Je bent futloos en zit gewoon niet lekker in je vel, terwijl je je juist fit en energiek wilt voelen
 • Een gezonder leven is jouw doel, maar je weet niet wat er nou precies bij jou past
 • De balans tussen inspanning enerzijds en ontspanning anderzijds is zoek

Kosten Duurzame energie-traject (3 maanden) € 649,–

Betaling in termijnen is mogelijk. Bij betaling ineens ontvang je 10 % korting.

Nazorg

Ik vind het uiteraard heel belangrijk dat jij je ook fit en energiek blijft voelen. Daarom bied ik ook nazorg aan. Tweemaal per jaar kun je bij mij terecht voor een checkup, de kosten hiervan bedragen € 65,–. 

Jouw coach – Angélique Spaan

Jouw doelen en wensen zijn uiteraard het uitgangspunt van het hele traject. In de sessies kijk ik altijd naar wat er precies bij jou past en wat ook praktisch gezien haalbaar is.

Als je op zoek bent naar een enthousiaste coach, die betrokken is bij jouw proces, maar die je ook wijst op jouw eigen verantwoordelijkheid, bel me dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Angélique Spaan helpt jou om energie op te bouwen bij vermoeidheid