Gezonde voeding

In het traject “Gezonde voeding” help ik jou om gezonde voedingskeuzes te maken en te genieten van jouw maaltijden. Geen vulling, maar echte voeding! We worden met zijn allen steeds ouder, maar tegelijkertijd krijgen mensen op steeds jongere leeftijd te maken met chronische aandoeningen. Voeding speelt daarin een grote rol, want we eten simpelweg niet gezond. 

Samen kijken we naar jouw voedingspatroon en leefstijl. Wanneer je lichamelijke of mentale klachten hebt, gaan we op zoek naar de oorzaak en de oplossing. Door zelf je maaltijden te bereiden, weet je wat je eet. 

Met alle kennis en adviezen ga je vervolgens zelf actief aan de slag. Na 3 maanden weet jij precies welke voeding goed bij jouw klachten past en hoe je jouw gezonde leefstijl kunt behouden.

3 Maanden aan de slag met voeding voor klachtenverlichting

 • Uitgebreide intake (2 uur)
  Allereerst gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Er is alle ruimte om jouw specifieke vragen te beantwoorden. Aan de hand van deze intake stellen we vervolgens samen een individueel stappenplan op, bestaande uit een combinatie van voeding, orthomoleculaire suppletie, homeopathie en leefstijladvies.

 • Kijkje in de keuken
  We gaan actief aan de slag met jouw voeding, zodat je een helder beeld krijgt welke gezonde keuzes goed bij jou passen en welke jouw klachten kunnen verminderen.

 • Uitgebreid leefstijladvies
  Wat zijn de mogelijkheden, passend bij jouw klachten? 

 • Na de intake, elke 2 weken een sessie van 1 uur

 • Tussen de sessies door hebben we bovendien contact via de mail of whatsapp

Voor wie is dit traject geschikt? 

 • Wanneer je last hebt van chronische klachten of steeds terugkerende aandoeningen
 • Je wilt ervaren wat de invloed van gezonde voeding is op jouw gezondheid
 • Als je inzicht wilt krijgen in welke leefstijlaanpassingen er mogelijk zijn, rekening houdend met jouw klachten

Kosten traject “De gezonde keuken” (3 maanden) € 649,– 

Betaling in termijnen is mogelijk. Bij betaling ineens ontvang je 10 % korting. 

Nazorg

Ik vind het uiteraard heel belangrijk dat jij jouw gezondheid op peil kunt blijven houden. Daarom bied ik ook nazorg aan. Tweemaal per jaar kun je bij mij terecht voor een checkup, de kosten hiervan bedragen € 65,–. 

Jouw coach – Angélique Spaan

Jouw doelen en wensen zijn uiteraard het uitgangspunt van het hele traject. In de sessies kijk ik altijd naar wat er goed bij jou past en wat ook praktisch gezien haalbaar is. 

Als je op zoek bent naar een enthousiaste coach, die betrokken is bij jouw proces, maar die je ook wijst op jouw verantwoordelijkheid, bel me dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Angélique Spaan helpt jou om energie op te bouwen bij vermoeidheid