Hooikoorts?

Continu niezen, kriebel in je keel, een rode neus die maar blijft snotteren en dan ook nog jeukende en tranende ogen. Kortom je voelt je belabberd en meestal ook nog vermoeid. Niet iedereen heeft dezelfde klachten, maar over het algemeen voelt het alsof je flink verkouden bent. Natuurlijk wil je hier zo snel mogelijk vanaf!

Op dit moment gaan verreweg de meeste vragen tijdens het spreekuur over hooikoorts. Vandaag maar liefst 17 van de 28 telefoontjes! Dat geeft wel aan hoeveel klachten er met dit hele mooie weer zijn.

In slechts 20 minuten help ik jou op weg naar een hooikoortsvrij leven. We bespreken jouw voornaamste hooikoortsklachten en vinden de match met het juiste middel voor jou. Het mooiste van alles is, dat als je aanvullend verzekerd bent, het korte consult gedekt wordt door de verzekering.

Woon je in de buurt? Dan ben je uiteraard welkom in mijn praktijk en kun je het middel direct meenemen. Woon je iets verder weg? Dan hebben we telefonisch contact of online en wordt het middel dezelfde dag kosteloos nog naar je verstuurd.

De kosten voor dit gesprek zijn € 35,–, inclusief jouw hooikoortsmiddel. Klik hier om te zien wat de vergoedingen zijn per zorgverzekeraar. Staat jouw zorgverzekeraar er niet tussen? Dan is er helaas geen vergoeding voor alternatieve zorg beschikbaar.

Bel me op 06 – 53 64 59 89 of stuur me een whatsapp berichtje.