Kijkje in de keuken

Wat zouden jouw grootouders nog mee durven nemen als ze in een hedendaagse supermarkt zouden komen? Wat zouden ze nog herkennen? Laten we eens een kijkje in de keuken nemen!

Door elke dag voor “gemak” te kiezen, kunnen stoffen die daar niet thuishoren, zich in je lichaam opstapelen. Op den duur kunnen hierdoor zelfs klachten ontstaan. Zou jij graag gezonde keuzes maken in een opgeruimde keuken, maar zie je soms door koek, snoep en chips, de groenten en het fruit niet meer? Dan kom ik graag bij jou een kijkje in de keuken nemen!

Een opgeruimde keuken, is een opgeruimd hoofd. In 2 uur help ik jou om weer orde te scheppen in je keukenkastjes, koelkast en voorraadkast. Samen nemen we alles door, kijken we naar etiketten, zoeken we naar alternatieven. Het resultaat? Een keuken vol echte voeding en een voorraadkast aan kennis.

De bedoeling van het “Kijkje in de keuken” is dat jij je bewust wordt van de producten die echt voeding voor je zijn. Het is een proces waarbij je steeds meer bewust wordt van wat gezond is. En het leuke is nog dat je er vanzelf zin in krijgt om jouw familie of vrienden iets gezonds voor te zetten. Als je dan ook nog merkt dat jouw veranderde leefstijl zijn vruchten af gaat werpen, is de cirkel rond. Hoe leuk is het om jouw gasten smakelijk te zien eten en ze te vertellen wat al dit gezonds jou oplevert.  

Voortaan ga je in een mum van tijd, heel doelgericht, door de supermarkt en staat jouw keuken vol van gezonde en voedzame producten.

Kijkje in de keuken (2 uur) – € 149,–

Heb jij de smaak te pakken? 

Voel jij je futloos en kun je wel wat meer energie gebruiken? Ga dan aan de slag met het Duurzame energie traject. 

Kun jij wat meer motivatie gebruiken en wil jij aan de slag met een positieve mindset? Dan is het Welkom thuis traject echt iets voor jou! 

Heb jij (chronische) gezondheidsklachten of terugkerende aandoeningen waar je graag wat ondersteuning bij wil? In het traject gezonde voeding leer jij hier alles over. 

Zelf een gezonde maaltijd bereiden
Gezond fruit