Welkom thuis

In het traject “Welkom thuis” help ik je om je weer thuis te voelen in je eigen lijf én leven. Ken je bijvoorbeeld die prachtige televisieprogramma’s, waar mensen een nachtje weggaan en de volgende dag hun huis er weer als nieuw uitziet? Gelukkig weten we allemaal dat TV niet de realiteit is.

Ben jij ook hard aan een spreekwoordelijke renovatie toe? En wil je er iets moois van maken? Dat kan! Maar voor een flinke opknapbeurt moet wel een inspanning geleverd worden, want door op de bank te blijven hangen, is nog nooit een huis mooier geworden.

Waar in het duurzame energie-traject de nadruk net iets meer ligt op voeding en leefstijl, gaan we in het welkom thuis-traject dieper in op de zingeving, mindset en motivatie.

Welkom thuis!

Na 3 maanden ben jij weer trots op jezelf! 

 • Uitgebreide intake (2 uur)
  Allereerst brengen we jouw doelen en wensen in kaart. Vervolgens is er alle ruimte om jouw specifieke vragen uitgebreid te beantwoorden. Aan de hand van deze intake stellen we daarna samen een individueel stappenplan op, bestaande uit een combinatie van coaching, homeopathie, voeding en leefstijl.

 • Mindset en motivatie

 • Inspanning tegenover ontspanning
  We achterhalen samen waar de meeste energie naar toe gaat en of de balans tussen werken, ontspanning, slapen, beweging, jouw sociale netwerk en jouw eetpatroon optimaal is.

 • Na de intake hebben we elke 2 weken een sessie van 1 uur

 • Tussen de sessies in hebben we bovendien contact via de mail of whatsapp

Voor wie is dit traject geschikt? 

 • Het duurzame energie-traject heb je al afgerond en wilt graag verdere verdieping 
 • Jij wilt de balans tussen inspanning enerzijds en ontspanning anderszijds
 • Jouw wensen en doelen wil je graag realiseren op een positieve manier en met een positieve mindset 

Kosten van het Welkom thuis-traject (3 maanden) € 649,–

Betaling in termijnen is mogelijk. Bij betaling ineens, ontvang je 10 % korting.

Nazorg

Ik vind het uiteraard heel belangrijk dat jij je positief en gemotiveerd blijft voelen. Daarom bied ik ook nazorg aan. Tweemaal per jaar kun je bij mij terecht voor een check-up. De kosten hiervan zijn € 65,–.

Jouw coach – Angélique Spaan

Uiteraard zijn jouw doelen en wensen het uitgangspunt van het gehele traject. In de sessies kijk ik namelijk altijd naar wat precies bij jou past en wat ook praktisch gezien haalbaar is.

Als je op zoek bent naar een enthousiaste coach, die betrokken is bij jouw proces, maar die jou ook wijs op jouw eigen verantwoordelijkheid, bel me dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Angélique Spaan helpt jou om energie op te bouwen bij vermoeidheid